Skip to content

Tjänster för hela fakturans livscykel

Vi gör fakturering och repatriering av pengar enkelt. Du skapar bara en faktura så tar vi hand om allt annat åt dig.

 

FAKTURERING, INKASSO OCH FAKTURAFINANSIERING - ALLT UNDER SAMMA TAK.

Nimetön (350 x 350 px) (2)Har du fått ett brev eller en faktura från oss?

Oroa dig inte, det löser sig. Vi vet att det finns otaliga anledningar till att en faktura kan bli obetald. Vi förhandlar också gärna fram olika betalningsplaner.

Fick du ett brev från oss?

Vår tjänst

Fakturering

Faktureringstjänst

Faktureringstjänst – fullservice fakturalivscykelhantering. Du kan använda vår expertis inom att skicka fakturor, hantera reskontra, påminnelse, inkasso och kundservice relaterad till fakturans hela livscykel. Du sparar tid och pengar och genom oss tar du även hand om kundrelationen. Våra tjänster passar företag av alla storlekar.

Lär känna faktureringstjänsterna
Inkasso

Inkasso

Uuva inkasso omfattar hela inkassoprocessen, från frivillig inkasso till juridisk och efterföljande inkasso. Vi har decennier av erfarenhet av inkasso, där vi har förfinat våra processer för att vara så effektiva som möjligt, men kundvänliga.

Lär känna vår inkassotjänst
rahoitus

Finansiering

Vår finansieringstjänst ger dig nästan 100 % finansiering av dina försäljningsfakturor, så du får hela beloppet på den öppna fakturan som en engångsbetalning till ditt företags konto, minus endast finansieringsprovision och expeditionsavgift. Du får pengarna så fort du kan ta del av kontanter och kontantrabatter på dina egna köp. Du kan även erbjuda dina egna kunder ännu mer konkurrenskraftiga betalningsvillkor.

Tutustu rahoituspalveluihin
Uuva Cloud Kaikki tarvittava helppoon laskutukseen.

Uuva Cloud - tjänst för småföretagares behov

Enklare än så här blir det inte att fakturera! Använd faktureringstjänsten Uuva Cloud och låt oss se till att du får pengarna till ditt konto inom deadline. Hos oss kan du få allt du behöver under ett och samma tak – billigt, men med förstklassig service.

Prova gratis i 30 dagar hur UUVA CLOUD underlättar ditt företags fakturering!

Lär känna Uuva Cloud

Våra kunder berättar om oss

Nimetön malli (40)
quote icon

Vi uppskattar att våra behov noggrant granskades så att Uuva kunde skapa en tillräcklig förståelse för vår verksamhet. Systemet kan anpassa sig till vår komplexa helhet och samarbete är viljestyrkan för att lösa våra utmaningar.

Maarit Helander, Talliosake

Rectangle 1
quote icon

Uuva hjälper till på alla områden i Asuntoneuvoya, vilket möjliggör trovärdiga betalningspåminnelser och inkassofunktioner.

Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvoja Oy

Nimetön malli (55)
quote icon

Vi letade efter en flexibel, företagarvänlig lösning för repatriering av fordringar och vi fick en från Uuva.

Jouni Varpelaide, Wanha Satama Interactive Oy

uuva-logo 1

Gör din fakturering enkel

Vi tillhandahåller gärna ytterligare information om faktureringstjänsten och våra andra tjänster relaterade till hanteringen av fakturans livscykel.

Kontakta oss