Skip to content

Avoimet työpaikat

 

Tule meille työkaveriksi!

Nimetön malli (38)

Oletko sinä Uuvan uusi työntekijä? Täältä löydät tämänhetkiset avoimet työpaikkamme. 

uuva asiakaspalvelu (1)

Lähetä meille avoin hakemus

Mikäli avoinna ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@uuva.fi. Etsimme jatkuvasti joukkoomme osaavia ja kehityshaluisia työntekijöitä. 

Olemme iloisia jokaisesta meille tulevasta työhakemuksesta ja perehdymmekin näihin suurella hartaudella. 

 

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoirien määrä

Uuvan arvot

Nimetön malli (61)

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

Nimetön malli (61)

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa.

Nimetön malli (61)

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

toimistokoirat

Karvaiset kollegamme

Näkyvää osaa toimistomme arjessa näyttelevät nelijalkaiset ystävät, joita löytyykin pienimuotoisen kennelin verran. Ammattinimikkeitäkin on laidasta laitaan; lounastaukovahti, päiväunivastaava, operatiivinen ylipäällikkö, ruokakenraali ja jopa konstaapeli - työtehtävät määräytyvät osaamisen mukaan.

Tutustu toimistokoiriimme!

Instagram Seuraa meitä  @uuva_oy 💜