Skip to content

Avoimet työpaikat

 

Tule meille työkaveriksi!

Nimetön malli (38)

Oletko sinä Uuvan uusi työntekijä? Täältä löydät tämänhetkiset avoimet työpaikkamme. 

Etsimme nyt:

Osa-aikaista palveluneuvojaa

Tervehdys! Me Uuvalla etsimme asiakaspalvelutiimiimme vahvistukseksi OSA-AIKAISTA PALVELUNEUVOJAA. Toivoisimme, että pystyisit työskentelemään vähintään 24 tuntia viikossa, eikä haittaa lainkaan jos pystyt tekemään enemmänkin. Erityistä etua on, jos olet suorittanut oikeustieteen tai oikeustradenomin opintoja tai sinulla on kokemusta laskutuksen tai perinnän hoidosta.

Mikä Uuva?

Uuva tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille palveluita laskun koko elinkaaren ajalle, sisältäen niin laskutuksen, perinnän kuin laskurahoituksenkin. Hyppäät matkaan herkullisessa vaiheessa, sillä olemme yrityksenä positiivisen murroksen keskellä; investoimme kasvuun ja rakennamme brändiämme vastaamaan sitä, mitä haluamme olla. Eli paras vaihtoehto toimialallamme! Voit tutustua meihin tarkemmin verkkosivuillamme www.uuva.fi tai Instagramissamme.

Rakennamme vahvasti arvoihimme – positiivisuus, innovatiivisuus ja vastuun kantaminen – pohjautuvaa liiketoimintaa. Haluamme toimia läpinäkyvästi ja mahdollisimman inhimillisesti niin asiakasyritystemme kuin kuluttajienkin suuntaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Tässä tehtävässä tulet olemaan osa asiakaspalvelutiimiämme, jota tulevat kollegasi luonnehtivat rennoksi ja kaikin puolin mukavaksi. Vaikka työ on itsenäistä, ketään ei koskaan jätetä yksin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, tervetuloa mittatilauspuvussa, tyllihameessa tai verkkareissa!

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme kehitysideoiden esittämiseen, kasvuyrityksen etuja ovat aidot vaikutusmahdollisuudet. Työ painottuu asiakaspalveluun ja -kontaktointiin sähköisissä kanavissa, eikä sisällä asiakastapaamisia. Työskentelemme hybridimallilla ja pidämme toimistolla aamupalaviikkoja, pitsapäiviä sekä halukkaille perjantaibaaria valinnaisine virvokkeineen. Erityinen työsuhde-etu on lähes päivittäinen koiraterapia useiden toimistokoirien muodossa. Palkkaa maksamme tästä tehtävästä 15,22 euroa/ tunti.

Tulevaan työnkuvaasi kuuluu:

  • Asiakkaiden neuvominen ja palvelu puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta
  • Saatavien kokonaisvaltainen seuranta ja hoito
  • Maksujärjestelyistä sopiminen
  • Vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän hoitaminen
  • Laskutus-ja rahoituspalveluiden tuki

Emme halua tehdä pitkiä vaatimuslistoja, mutta muutamaa asiaa tämän tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • Suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuvaa suullista, sekä kirjallista taitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja joskus haastavissakin asiakastilanteissa
  • Sinnikkyyttä viedä asiat loppuun asti
  • Itsenäistä ja ratkaisukeskeistä otetta sekä päätöksentekokykyä, numerotarkkuutta ja loogista päättelykykyä
  • Hyviä yhteistyötaitoja

Työn luonteesta johtuen edellytämme kaikilta työntekijöiltämme erityistä luottamusta, mikä konkreettisesti tarkoittaa esimerkiksi kunnossa olevia luottotietoja. Sallithan siis, että ennen työsopimuksen allekirjoittamista tarkastamme ne.

Tule työkaveriksemme!

Koska jaksoit lukea tänne asti, onnistuimme toivottavasti herättämään mielenkiintosi! Odotamme innolla kuulevamme sinusta, joten jätä hakemuksesi alla olevan ”Hae työpaikkaa”-painikkeen kautta ( ohjautuu Duunitori.fi-sivustolle, jossa voit jättää hakemuksen)  mahdollisimman pian, kuitenkin 30.10.2023 mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää työtehtävistä -tai parhaista patikointireiteistä-, olethan yhteydessä palvelupäällikköömme ja asiakaspalvelutiimin esihenkilöön Yvonne Nyqvistiin. Yvonne antaa lisätietoja tiistaisin sekä torstaisin klo 10.00–11.00 puhelinnumerossa 040 767 9745.

Hae työpaikkaa!

Uuva_puksu

Lähetä meille avoin hakemus

Mikäli avoinna ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@uuva.fi. Etsimme jatkuvasti joukkoomme osaavia ja kehityshaluisia työntekijöitä. 

Olemme iloisia jokaisesta meille tulevasta työhakemuksesta ja perehdymmekin näihin suurella hartaudella. 

 

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoirien määrä

Uuvan arvot

Nimetön malli (61)

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

Nimetön malli (61)

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa.

Nimetön malli (61)

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

toimistokoirat

Karvaiset kollegamme

Näkyvää osaa toimistomme arjessa näyttelevät nelijalkaiset ystävät, joita löytyykin pienimuotoisen kennelin verran. Ammattinimikkeitäkin on laidasta laitaan; lounastaukovahti, päiväunivastaava, operatiivinen ylipäällikkö, ruokakenraali ja jopa konstaapeli - työtehtävät määräytyvät osaamisen mukaan.

Tutustu toimistokoiriimme!

Instagram Seuraa meitä  @uuva_oy 💜