Skip to content

Uuva fakturering

Öka ditt företags marginal och lönsamhet.

Vår faktureringstjänst

I vår faktureringstjänst ingår att hantera hela livscykeln för en faktura, från att skapa, skriva ut och leverera fakturor till betalningsövervakning, påminnelseservice och eventuell inkasso. Du kan se statusen för dina öppna betalningar i realtid.

Du kan också välja att använda endast en del av tjänsterna, till exempel endast fakturering eller endast inkasso, om fakturering sköts på annat sätt. Du kan också lägga till en kreditrekommendationstjänst till din faktureringstjänst. Kreditrekommendationstjänsten övervakar situationen för dina kunders kreditupplysningar och talar om för dem om det är värt att sälja till dem med en faktura.

Du sparar tid och pengar och genom oss tar du även hand om kundrelationen. Våra tjänster passar företag av alla storlekar och Uuva Cloud har utvecklats speciellt för småföretagarens behov.

👉Se även vanliga frågor om vår faktureringstjänst!

rahoitus (1)

Varför lägga ut fakturering till Uuva?

Nimetön (850 x 350 px) (1)

Fördelar med en utlokaliserad faktureringstjänst:

✔️ Tid och resurser sparas: Ditt företag kan fokusera på sin kärnverksamhet när fakturering sköts av en professionell tjänst.

✔️Kostnadsbesparingar: Inget behov av att investera i faktureringsprogram, utbilda personal eller anställa ytterligare arbetskraft för faktureringsuppgifter.

✔️ Förbättrat kassaflöde: En professionell faktureringstjänst säkerställer att fakturor skickas i tid och att inkassoprocesserna är effektiva.

✔️ Expertis: Outsourcingtjänsten erbjuder expertis inom fakturering och ekonomihantering som kan hjälpa till att förbättra faktureringsprocessen.

✔️Minska fel: Proffs följer branschens bästa praxis och kan snabbt identifiera och korrigera faktureringsfel.

✔️Flexibilitet och skalbarhet: En utlagd tjänst kan anpassas i takt med att ditt företag växer och behoven förändras.

UUVA CLOUD - en tjänst för en liten företagares behov

Enklare än så här blir det inte att fakturera! Använd faktureringstjänsten Uuva Cloud och låt oss se till att du får pengarna till ditt konto inom deadline. Hos oss kan du få allt du behöver under ett och samma tak – billigt, men med förstklassig service.

Prova gratis i 30 dagar hur UUVA CLOUD underlättar ditt företags fakturering!

Välj det paket du vill ha nedan och starta en gratis provperiod direkt, utan komplicerade aktiveringsprocesser. Du betalar endast de fakturor du skickar under testperioden

Provperioden kräver inte att du anger kreditkortsinformation.

 

Uuva Cloud-paket

Nimetön (1000 x 1000 px) (864 x 350 px) (500 x 350 px) (350 x 200 px) (200 x 120 px)

Basic

 • Fakturering
 • Produkt- och kundregister
 • Schemalagda och återbetalningsfakturor
 • Rapporter och statistik

 

 


Se alla funktioner i tjänsten

8,99

€/månad

Aktivera testperioden

Den mest populära

Nimetön (1000 x 1000 px) (864 x 350 px) (500 x 350 px) (350 x 200 px) (200 x 120 px)

Pro

 • Fakturering
 • Produkt- och kundregister
 • Schemalagda och återbetalningsfakturor
 • Rapporter och statistik
 • Betalningskontroll
 • Automatiska betalningspåminnelser
 • Fakturafinansiering

Se alla funktioner i tjänsten

11,99

€/månad

Aktivera testperioden

Vanliga frågor om fakturering

Hur fungerar faktureringstjänsten?
Det är väldigt enkelt att använda tjänsten. Du överför bara fakturamaterialet elektroniskt till oss så tar vi hand om resten. Fakturor skickas med ditt företags logotyper och information.
Vad är fördelen med faktureringstjänsten?
Genom att lägga ut fakturering till Uuva frigör du ditt företags tid och pengar för produktiva aktiviteter – på så sätt får du en betydande boost till ditt kassaflöde. Se ovan för en mer omfattande lista över fördelarna med tjänsten 👆
Vad är en kreditrekommendationstjänst?
Kreditrekommendationstjänsten övervakar dina kunders kreditrekommendation och talar om för dem om det är värt att sälja till dem med en faktura. Denna tjänst kan enkelt kopplas till din faktureringstjänst.
Hur fungerar Uuva Cloud-tjänsten?

Med personliga Uuva Cloud ID:n får du alla rapporter du behöver för att hålla dig uppdaterad och övervaka statusen för dina fordringar. Rapporterna kan direkt exporteras till bokföringen och det underlättar revisorns arbete.

Uuva Cloud servar företag av alla storlekar, läs mer om Uuva Cloud här.

Är din faktureringstjänst rätt för mitt lilla företag?
Vår faktureringstjänst passar organisationer av alla storlekar, oavsett faktureringsbelopp. Faktureringstjänsten omfattar hela faktureringsprocessen, från utskrift och leverans av fakturor till påminnelsetjänst och eventuell inkasso. Fråga vår försäljning för mer!
Vad kostar det att använda faktureringstjänsten?
Priset på servicepaketet kan bestå av många delar och vi skräddarsyr gärna en lösning som passar just ditt företag, så be om offert direkt från vår försäljning :)

Uuva Cloud däremot är ett färdigt tjänstepaket, som i och för sig är särskilt lämpligt för småföretagare. Uuva Cloud priser hittar du här!

Lämna en kontaktförfrågan för försäljning

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt ⏳