Skip to content

Vår tjänst

Hantera hela livscykeln för dina fakturor enkelt och effektivt med bara en tjänst.

Vårt utbud av tjänster täcker hela fakturans livscykel

Uuva accelererar tillväxten av företag av alla storlekar genom att ta hand om hela faktureringsprocessen, från vidarebefordran av fakturor till reskontraövervakning, påminnelse- och inkassoåtgärder samt fakturafinansiering. Vi implementerar krävande enheter, där användarupplevelsen är en prioritet.

I vår faktureringstjänst ingår att hantera hela fakturans livscykel, från fakturaskapande, utskrift och leverans till betalningsbevakning, påminnelseservice och eventuell inkasso. Du kan se statusen för dina öppna betalningar i realtid.

Du kan också välja att använda endast en del av tjänsterna, till exempel endast fakturering eller endast inkasso, om fakturering sköts på annat sätt. Du kan också lägga till en kreditrekommendationstjänst till din faktureringstjänst. Kreditrekommendationstjänsten övervakar situationen för dina kunders kreditupplysningar och talar om för dem om det är värt att sälja till dem med en faktura.

Vår tjänst

rahoitus (1)

Faktureringstjänst

Faktureringstjänst – hantering av hela livscykeln för fakturering. Du kan använda vår expertis inom att skicka fakturor, hantera reskontra, påminnelse, inkasso och kundservice relaterad till fakturans hela livscykel. Du sparar tid och pengar och genom oss tar du även hand om kundrelationen. Våra tjänster passar företag av alla storlekar.

Lär känna faktureringstjänsterna
Frame 1 (1)

Inkasso

Uuva inkasso omfattar hela inkassoprocessen, från frivillig inkassotill juridisk och efterföljande inkasso. Vi har decennier av erfarenhet av inkasso, där vi har förfinat våra processer för att vara så effektiva som möjligt, men kundvänliga.

Lär känna vår inkassotjänst
rahoitus

Finansiering

Vår finansieringstjänst ger dig nästan 100 % finansiering för dina försäljningsfakturor, så du får hela beloppet av den öppna fakturan som en engångsbetalning till ditt företags konto, minus endast finansieringsprovision och expeditionsavgift. Du får pengarna så fort du kan ta del av kontanter och kontantrabatter på dina egna köp. Du kan även erbjuda dina egna kunder ännu mer konkurrenskraftiga betalningsvillkor.

Lär känna financial services
Nimetön malli (26)

Uuva Cloud - tjänst för småföretagares behov

Enklare än så här blir det inte att fakturera! Använd faktureringstjänsten Uuva Cloud och låt oss se till att du får pengarna till ditt konto inom deadline. Hos oss kan du få allt du behöver under ett och samma tak – billigt, men med förstklassig service.

Prova gratis i 30 dagar hur UUVA CLOUD underlättar ditt företags fakturering!

Lär känna Uuva Cloud

Våra kunder berättar för oss

Nimetön malli (40)
quote icon

Vi uppskattar att våra behov noggrant granskades så att Uuva kunde skapa en tillräcklig förståelse för vår verksamhet. Systemet kan anpassa sig till vår komplexa helhet och samarbete är viljestyrkan för att lösa våra utmaningar.

Maarit Helander, Talliosake

Rectangle 1
quote icon

Uuva hjälper till på alla områden i Asuntoneuvoya, vilket möjliggör trovärdiga betalningspåminnelser och inkassofunktioner.

Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvoja Oy

Nimetön malli (41)
quote icon

Vi letade efter en flexibel, företagarvänlig lösning för repatriering av fordringar och vi fick en från Uuva.

Kim Heino, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

uuva-logo 1

Gör din fakturering enkel

Vi tillhandahåller gärna ytterligare information om faktureringstjänsten och våra andra tjänster relaterade till hanteringen av fakturans livscykel.

Kontakta oss