Skip to content

Om oss

Vilken Uuva?

Uuva Oy är ett 100 % finskt företag som producerar tjänster för hantering av fakturalivscykeln. Vår värdegrund inkluderar starkt främjandet av finländsk sysselsättning. Vårt namn Uuva hedrar vårt företags lappländska rötter, eftersom "Uuva" är en förkortning av ordet "uuvana". Uuvana är en vanlig levande sparvväxt i Lapplands fjäll, särskilt i Enare- och Enontekiötrakterna. Denna växt är känd för sin uthållighet och anpassningsförmåga till olika växtplatser.

Det är också så vi ser på oss själva.

Uuvana

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att främja den finansiella framgången för våra kundföretag genom att erbjuda innovativa, individuella och effektiva fakturerings-, inkasso-, finansiella och juridiska tjänster.

VÅR VISION

Vår vision är att vara en ledande finsk expert inom fakturalivscykelhantering som erbjuder mångsidiga tjänster till alla företag, oavsett storlek.

Nimetön malli (38)

Historien bakom Uuva

Uuvas rötter går tillbaka till början av 1990-talet, då vår grundare Tapio, en ung men redan rutinerad entreprenör, började intressera sig för juridik. Genom detta blev jag också bekant med inkassobranschen. Livet hade lärt mig medvetenhet i ekonomiska frågor, så uppdraget blev tydligt att förändra den - på den tiden mycket tuffa - inkassobranschen till en mer human, och att öka både konkurrensen och hemligheten i branschen. Så föddes inkassoföretaget KTC Finland.

Namnet har ändrats på vägen och omsättningen har systematiskt ökat, men hemlighet och medmänsklighet står kvar i toppen av våra värderingar. Idag är våra absoluta styrkor gedigen och mångsidig erfarenhet inom fakturerings-, inkasso- och finansbranschen. Under åren har våra tjänster utvecklats kontinuerligt och idag erbjuder vi en omfattande hantering av fakturans livscykel, inklusive fakturering, inkasso, finansiella och juridiska tjänster. Från första början har Uuvas röda tråd varit mångvetenskaplig; vi vill erbjuda alla tjänster relaterade till en fakturas livscykel under ett tak.

Vi vilar inte på lagrarna utan utvecklar hela tiden vår verksamhet. Vi vill erbjuda våra kunder även krävande lösningar för att underlätta och stödja lönsamheten och tillväxten i deras verksamhet.

Detta är vad vi tror:
  • Varje uppdrag som kunden ger är viktigt och förtjänar individuell och högkvalitativ service.
  • Man ska alltid sträva efter ett aktivt samarbete med både klienten och gäldenärerna.
  • Tjänsten ska alltid utföras i enlighet med lag och god inkassosed.
  • Att använda tjänsten måste vara så enkelt att vem som helst kan göra det.

Uuva_puksu

 

606 163

Kommissionen i år 2022

11,6MEUR

Omsättning 2022

98%

Omedelbar kundtjänst svarsfrekvens

8

Antal kontorshundar

Uuvas värderingar

Nimetön malli (61)

Positivitet

På Uuva är glaset halvfullt och alla får vara sig själva. En positiv attityd är inbyggd i vår personal och vi är engagerade i att behålla den. Vi ser till att det alltid är trevligt att komma till jobbet. Vi anser att det är viktigt att skicka ett budskap till våra målgrupper att oavsett situation finns det alltid hopp.

Nimetön malli (61)

Innovativitet

Vi känner det ansvar som följer med branschen och vi gör vårt arbete helt i enlighet med lagarna. Vi möter våra kunder och de kontakter som kommer till oss med mänsklighet, med hög moral. Vi tar alltid hand om saker och ting till slutet och kommunicerar tydligt. Vi är ett 100 % inhemskt alternativ och med detta stödjer vi det finländska samhället.

Nimetön malli (61)

Tar ansvar

Vi utvecklar ständigt de system vi använder och våra interna processer och vi har en öppen inställning till nya innovationer. Saker och ting dikteras inte uppifrån och ner, utan hela arbetsgemenskapen deltar i idéskapandet. Tekniskt kunnande är vår konkurrensfördel, som vi upprätthåller genom att investera i utvecklingsarbete som tillför värde till våra kunder.

Instagram Följ oss  @uuva_oy 💜