Skip to content

Palvelumme

Hallitse laskujesi koko elinkaarta helposti ja tehokkaasti vain yhden laskutuspalvelun avulla.

Kaikki, mitä tarvitset sujuvaan laskutukseen (1)

Palveluvalikoimamme kattaa laskun koko elinkaaren

Uuva vauhdittaa kaiken kokoisten yritysten kasvua ottamalla hoitaakseen koko laskutusprosessin, laskujen välityksestä reskontravalvontaan, muistutus- ja perintätoimiin sekä laskurahoitukseen. Toteutamme vaativatkin kokonaisuudet, käyttäjäkokemuksen ollessa prioriteetti.

Laskutuspalvelumme sisältää koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen luonnista, tulostamisesta ja toimittamisesta aina maksuvalvontaan, muistutuspalveluun sekä mahdolliseen perintään asti. Näet reaaliaikaisesti, mikä avoimien maksujesi tilanne on. 

Voit myös valita käyttöösi vain osan palveluista; esimerkiksi pelkän laskutuksen tai pelkän perinnän, mikäli laskutus hoituu muuta kautta. Voit lisätä laskutuspalveluusi myös luottotietopalvelun. Luottosuosituspalvelu seuraa asiakkaittesi luottotietojen tilannetta ja kertoo kannattaako heille myydä laskulla.

Näin laskutusprosessi etenee

( klikkaa kuvakkeita saadaksesi lisätietoa eri vaiheista)

laskun lähetys Laskun laatiminen ja lähetys
Laskun laatiminen ja lähetys

Laskun laatiminen on käytännössä ainoa asia, joka asiakkaamme täytyy tehdä - kaikki muut prosessin vaiheet jäävät meidän huoleksemme. Siirrät vain laskuaineiston sähköisesti meille tai luot laskun itse Uuva Cloud-palvelussa, niin me hoidamme loput. Laskut lähtevät haluamassasi muodossa yrityksesi logoilla ja tiedoilla varustettuina. 

Valvonta Maksuvalvonta
Maksuvalvonta

Saat maksusuoritukset tilillesi välittömästi sitä mukaan kun niitä tulee. Tilitämme maksuja laskutusprosessin jokaisessa vaiheessa.  Lähetämme sähköpostiisi automaattisesti tilityserittelyraportin aina, kun meille kirjautuu velalliselta maksusuoritus. Voit myös katsoa Uuva Cloudista koosteen suorituksista haluamaltasi aikaväliltä. 

Maksumuistutus Automaattinen maksumuistutus
Automaattinen maksumuistutus

Lähetämme asiakkaalle automaattisesti muistutuksen erääntyneestä laskusta tietyn päivämäärän jälkeen. Tämä päivämäärä määritellään yleensä laskun eräpäivästä. Automaattinen maksumuistutus vähentää manuaalista työtä ja auttaa varmistamaan, että asiakkaat saavat ajoissa tiedon erääntyneistä laskuista.

Perintä Perintä
Perintä
Mikäli maksumuistuksetkaan eivät johda maksusuoritukseen, käynnistyvät perintätoimenpiteet. Perintätoimenpiteiden sisältö vaihtelee, riippuen siitä onko kyseessä kuluttaja- vai yritysasiakas. Tutustu perinnän etenemiseen tarkemmin täällä!
Laskurahoitus Laskurahoitus
Laskurahoitus

Yrittäjänä sinulle voi tulla tilanne, jossa tarvitset rahat avoimista laskuista mahdollisimman nopeasti. Laskurahoitus on ratkaisu, sekä helpoin tapa rahoittaa yrityksesi toimintaa lyhyellä aikavälillä. Uuva Rahoitus-palvelun avulla saat lähes 100 % rahoituksen avoimille myyntilaskuillesi.

Tutustu laskurahoitukseen tarkemmin.

Maksettujen saatavien tilitys

Saat maksusuoritukset tilillesi välittömästi sitä mukaan kun niitä tulee. Tilitämme maksuja laskutusprosessin jokaisessa vaiheessa.  Lähetämme sähköpostiisi automaattisesti tilityserittelyraportin aina, kun meille kirjautuu velalliselta maksusuoritus. Voit myös katsoa Uuva Cloudista koosteen suorituksista haluamaltasi aikaväliltä.

Palvelumme

rahoitus (1)

Laskutuspalvelu

Laskutuspalvelu– Täyden palvelun laskun elinkaaren hallintaa. Saat käyttöösi ammattitaitomme laskujen lähetyksessä, reskontranhoidossa, muistuttamisessa, perinnässä sekä koko laskun elinkaareen liittyvässä asiakaspalvelussa. Säästät aikaa ja rahaa, sekä pidät kauttamme huolta myös asiakassuhteesta. Palvelumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille.

Tutustu laskutuspalveluihin
Frame 1 (1)

Perintä

Uuva perintä kattaa koko perintäprosessin vapaaehtoisesta perinnästä aina oikeudelliseen- ja jälkiperintään. Meillä on perinnästä vuosikymmenten kokemus, jonka aikana olemme viilanneet prosessimme mahdollisimman tehokkaiksi, mutta asiakasystävällisiksi.

Tutustu perintäpalveluumme
rahoitus

Rahoitus

Rahoituspalvelumme antaa sinulle lähes 100% rahoituksen myyntilaskuillesi, joten saat koko avoimen laskun summan kertasuorituksena yrityksesi tilille, vähennettynä ainoastaan rahoitusprovisiolla ja käsittelymaksulla. Saat rahat heti, jolloin pystyt hyödyntämään kassa-ja käteisalennukset omissa ostoissasi. Voit myös tarjota omille asiakkaillesi entistä kilpailukykyisemmät maksuehdot.

Tutustu rahoituspalveluihin
Uuva Cloud Kaikki tarvittava helppoon laskutukseen.

Uuva Cloud - palvelu pienyrittäjän tarpeita varten

Tämän helpommaksi ei laskutus tule! Ota käyttöösi  Uuva Cloud-laskutuspalvelu ja anna meidän huolehtia, että saat rahat tilillesi määräajassa. Meiltä saat kaiken tarvittavan saman katon alta - edullisesti, mutta ykkösluokan palvelulla. 

Kokeile maksutta  30 vrk ajan, miten UUVA CLOUD helpottaa yrityksesi laskutusta!

Tutustu Uuva Cloudiin

Asiakkaamme kertovat

Nimetön malli (40)
quote icon

Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme.

Maarit Helander, Talliosake

Lue koko tarina
Rectangle 1
quote icon

Uuva on apuna Asuntoneuvojan kaikissa osa-alueissa mahdollistamassa uskottavat maksukehotus- sekä perintätoiminnot.

Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvoja Oy

Lue koko tarina
Nimetön malli (41)
quote icon

Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme. 

Kim Heino, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Lue koko tarina

 

Uuva Cloud  (2)

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

8

Toimistokoirien määrä

Voimmeko auttaa?

Kaipaisitko ryhtiliikettä laskutukseen? Konsultoimme mielellämme, miten kotiutat saatavasi määräaikaan mennessä mahdollisimman suurella varmuudella. 

Jätä allaolevalle lomakkeelle yhteystietosi, niin saat sähköpostiisi lisätietolomakkeen täytettäväksi.