Skip to content

Meistä

Mikä Uuva?

Uuva Oy on 100% suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Arvopohjaamme kuuluu vahvasti suomalaisen työllisyyden edistäminen. Nimemme Uuva kunnioittaa yrityksemme lappilaisia juuria, sillä "Uuva" on lyhenne sanasta ”uuvana”. Uuvana on Lapin tuntureilla, erityisesti Inarin ja Enontekiön alueilla, yleisenä elävä varpukasvi. Tämä kasvi tunnetaan sitkeydestään ja sopeutumisestaan erilaisiin kasvupaikkoihin.

Tällaisena me myös näemme itsemme.

Uuvana

MISSIOMME

Missiomme on edistää asiakasyritystemme taloudellista menestystä tarjoamalla innovatiivisia, yksilöllisiä ja tehokkaita laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalveluja.

VISIOMME

Visiomme on olla johtava, suomalainen laskun elinkaaren hallinnan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia palveluita jokaiselle yritykselle koosta riippumatta.​

Nimetön malli (38)

Tarina Uuvan takana

Uuvan juuret ulottuvat 1990-luvun alkuun, jolloin nuori, mutta jo monissa liemissä keitetty yrittäjä, perustajamme Tapio kiinnostui oikeustieteistä. Tätä kautta tuli tutuksi myös perintäala. Elämä oli opettanut valveutuneisuutta talousasioissa, joten missioksi kirkastui muuttaa -tuolloin hyvinkin kovaa- perintäalaa inhimillisemmäksi, sekä lisätä niin kilpailua kuin kotimaisuuttakin toimialalla. Näin syntyi perintäyhtiö KTC Finland.

Nimi on matkan varrella vaihtunut ja liikevaihto systemaattisesti kasvanut, mutta kotimaisuus ja inhimillisyys pysyvät arvojemme kärjessä. Tänä päivänä ehdottomia vahvuuksiamme ovat vankka ja monipuolinen kokemus laskutus-, perintä- ja rahoitusalalta. Vuosien varrella palvelumme ovat kehittyneet jatkuvasti ja tänä päivänä tarjoammekin kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut. Uuvan punaisena lankana on alusta asti ollut juurikin monialaisuus; haluamme tarjota kaikki laskun elinkaareen liittyvät palvelut saman katon alta.

Emme jää lepäämään laakereillamme, vaan kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaativiakin ratkaisuja helpottamaan ja tukemaan heidän toimintansa kannattavuutta ja kasvua.

Tähän me uskomme:

  • Jokainen asiakkaan antama toimeksianto on tärkeä ja ansaitsee yksilöllisen ja laadukkaan palvelun.
  • On pyrittävä aina aktiiviseen yhteistyöhön sekä toimeksiantajan että velallisten kanssa.
  • Palvelu on toteutettava aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti.
  • Palvelun käytön tulee olla niin yksinkertaista, että kuka tahansa pystyy siihen.

Uuva_puksu

 

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun vastausprosentti

8

Toimistokoirien määrä

Uuvan arvot

Nimetön malli (61)

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

Nimetön malli (61)

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa.

Nimetön malli (61)

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

toimistokoirat

Karvaiset kollegamme

Näkyvää osaa toimistomme arjessa näyttelevät nelijalkaiset ystävät, joita löytyykin pienimuotoisen kennelin verran. Ammattinimikkeitäkin on laidasta laitaan; lounastaukovahti, päiväunivastaava, operatiivinen ylipäällikkö, ruokakenraali ja jopa konstaapeli - työtehtävät määräytyvät osaamisen mukaan.

Tutustu toimistokoiriimme!
uuva asiakaspalvelu (1)

Asiakaspalvelumme

Asiakaspalvelu on yrityksen sydän ❤️ Se on niin rajapinta kuin näyteikkunakin asiakkaiden ja yrityksen välillä, jonka työntekijöiltä vaaditaan asiantuntijuutta sekä paineensietokykyä - huumorintajua unohtamatta. Lue,  mitkä ovat erityisiä vahvuuksiamme!

Tutustu asiakaspalveluumme

Instagram Seuraa meitä  @uuva_oy 💜

Tilaa uutiskirjeemme ✉️

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kartalla ajankohtaisista asioista mm. laskutusta, talouden hallintaa ja toimistokoiria koskien.