Skip to content

Kympin lapset x Uuva - Hyvää joulua!

Kympin lapset lahjoitus (1)

Kuvassa vasemmalla Uuvan toimitusjohtaja Sami Alapuro, keskellä markkinointipäällikkö Suvi Honkanen ja oikealla Kympin Lasten toiminnanjohtaja Anu Tikka

Joulumieli on parasta jaettuna

Hyväntekeväisyys ei ole sidottu kalenterikuukausiin, mutta joulun aika antaa vielä erityisen kimmokkeen auttaa tavalla tai toisella apua tarvitsevia. Me Uuvalla halusimme tänä vuonna tukea erityisesti Kympin Lapset-järjestöä, jolle teimme 2000 euron lahjoituksen erilaisiin urheiluvälineisiin. Fyysisellä aktiivisuudella on valtava merkitys toipumisprosessissa ja urheiluvälineet olivatkin Kympin lasten oma toive.

Lisäksi järjestimme  keräyksen, jonka tavoitteena oli kerätä rahaa pieniin lasten sähköautoihin. Sen lisäksi, että sähköautot helpottavat sairaiden tai toipuvien lasten liikkumista, ovathan ne nyt tosi siistejä leluja🚗! Iloksemme voimme kertoa, että keräyksemme tuotti 3800 euroa, jolla saamme kuusi sähköautoa lapsille.

lasten tesla

Lasten sähkö-Tesla

 

Mikä Kympin Lapset?

Kympin lapset on järjestö,  joka tukee Uuden lastensairaalan Taika-vuodeosastolla (entinen Osasto 10) hoidettavia sekä hoidossa olleita lapsisyöpäpotilaita ja heidän perheitään. Kympin lapset keskittyy tarjoamaan tukea vakavan sairauden aikana ja sen jälkeen. Suomessa sairastuu vuosittain noin 160 lasta tai nuorta syöpään ja heistä kolmasosan hoito toteutuu Uuden lastensairaalan Taika-vuodeosastolla. Kympin Lasten toiminnassa on vuosittain mukana n. 2000 osallistujaa. Kympin lapset tukee hoidettavia sekä hoidossa olleita lapsisyöpäpotilaita ja heidän perheitään tarjoamalla heille psyykkistä, sosiaalista ja fyysistä hyvinvointia edistävää toimintaa.

Kympin lapset on joka vuosi osana monia koskettavia tarinoita, tehden äärimmäisen arvokasta työtä, hyvin rajallisilla resursseilla. Jokainen lahjoitus on heille merkityksellinen. Toiminnanjohtaja Anu Tikka kertoo, että heille on tärkeää olla toiminnassaan myös ehdottoman läpinäkyvä. Lahjoittaja saa halutessaan tietää, mihin eksaktisti hänen lahjoituksensa on ohjattu. 

Haluamme lämpimästi kiittää ihan jokaista osallistunutta! Voitte olla varmoja, että jokainen kerätty euro ohjautuu lyhentämättömänä oikeaan osoitteeseen ja tuottaa lapsille perheineen valtavasti iloa.

Toivotamme lämmintä joulumieltä jokaiselle, erityisesti pienille potilaille perheineen❤️