Skip to content

Uuva laskutus

Kasvata yrityksesi katetta ja kannattavuutta.

Laskutuspalvelumme

Laskutuspalvelumme sisältää laskun koko elinkaaren hallinnan laskujen luonnista, tulostamisesta, ja toimittamisesta aina maksuvalvontaan, muistutuspalveluun sekä mahdolliseen perintään asti. Näet reaaliaikaisesti, mikä avoimien maksujesi tilanne on.

Voit myös valita käyttöösi vain osan palveluista, esimerkiksi pelkän laskutuksen tai pelkän perinnän, mikäli laskutus hoituu muuta kautta. Voit lisätä laskutuspalveluusi myös luottotietopalvelun. Luottotietopalvelu seuraa asiakkaittesi luottotietojen tilannetta ja kertoo kannattaako heille myydä laskulla.

Säästät aikaa ja rahaa, sekä pidät kauttamme huolta myös asiakassuhteesta. Palvelumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille. Uuva Cloud on kehitetty erityisesti pienyrittäjän tarpeisiin.

 

👉 KATSO MYÖS USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET LASKUTUSPALVELUITAMME KOSKIEN

 

Uuvan palvelut Ole.fit-kuntosaliketjun kasvun tukena

Ole.fit kuntosaliketjulla on käytössä laskun lähetys, sen seuranta, perintä ja laskurahoitus, eli palvelut laskun koko elinkaarelle.

Katso alla olevalta videolta, miksi kovassa kasvussa olevan Ole.fit-ketjun kehitysjohtaja Janne Virtanen suosittelee Uuvan palveluita. 

 

Asiakkaamme kertovat

Nimetön malli (40)
quote icon

Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme.

Maarit Helander, Talliosake

Lue koko tarina
Rectangle 1
quote icon

Uuva on apuna Asuntoneuvojan kaikissa osa-alueissa mahdollistamassa uskottavat maksukehotus- sekä perintätoiminnot.

Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvoja Oy

Lue koko tarina
Nimetön malli (41)
quote icon

Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme. 

Kim Heino, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Lue koko tarina

Miksi ulkoistaa laskutus Uuvalle?

Nimetön (850 x 350 px) (1)

Ulkoistetun laskutuspalvelun hyödyt :

✔️ Säästetty aika ja resurssit: Yrityksesi voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun laskutuksesta huolehtii ammattimainen laskutuspalvelu.

✔️ Kustannussäästöt: Ei tarvetta investoida laskutusohjelmistoihin, kouluttaa henkilökuntaa tai palkata lisätyövoimaa laskutustehtäviin.

✔️ Parantunut kassavirta: Ammattimainen laskutuspalvelu varmistaa, että laskut lähetetään ajallaan ja perintäprosessit ovat tehokkaita.

✔️ Asiantuntemus: Ulkoistettu palvelu tarjoaa laskutuksen ja taloushallinnon asiantuntemusta, joka voi auttaa parantamaan laskutusprosessia.

✔️ Virheiden vähentäminen: Ammattilaiset noudattavat alan parhaita käytäntöjä ja voivat tunnistaa ja korjata laskutusvirheet nopeasti.

✔️ Joustavuus ja skaalautuvuus: Ulkoistettu palvelu voi mukautua yrityksesi kasvun ja tarpeiden muuttuessa.

UUVA CLOUD - palvelu pienyrittäjän tarpeita varten

Tämän helpommaksi ei laskutus tule! Ota käyttöösi Uuva Cloud-laskutuspalvelu ja anna meidän huolehtia, että saat rahat tilillesi määräajassa. Meiltä saat kaiken tarvittavan saman katon alta - edullisesti, mutta ykkösluokan palvelulla. 

Kokeile maksutta 30 vrk ajan, miten UUVA CLOUD helpottaa yrityksesi laskutusta!

Valitse alta haluamasi paketti ja aloita maksuton kokeilujakso saman tien, ilman monimutkaisia käyttöönottoprosesseja. Maksat testijakson aikana vain mahdolliset transaktiokulut, kuten laskun lähettämisestä syntyvät lähetyskulut.

Kokeilujakso ei vaadi luottokorttitietojen syöttämistä.

 

Uuva Cloud paketit

Nimetön (1000 x 1000 px) (864 x 350 px) (500 x 350 px) (350 x 200 px) (200 x 120 px)

Basic

 • Laskutus
 • Tuote-ja asiakasrekisteri
 • Ajastetut ja hyvityslaskut 
 • Raportit ja tilastot


 

8,99

€/kk

Kokeile maksutta

Suosituin

Nimetön (1000 x 1000 px) (864 x 350 px) (500 x 350 px) (350 x 200 px) (200 x 120 px)

Pro

 • Laskutus
 • Tuote-ja asiakasrekisteri
 • Ajastetut ja hyvityslaskut 
 • Raportit ja tilastot
 • Maksuvalvonta
 • Automaattiset maksumuistutukset
 • Laskurahoitus

11,99

€/kk

Kokeile maksutta

Usein kysyttyä laskutuspalveluista

Miten laskutuspalvelu toimii?
Palvelun käyttö on erittäin helppoa. Siirrät vain laskuaineiston sähköisesti meille, niin me hoidamme loput. Laskut lähtevät yrityksesi logoilla ja tiedoilla varustettuina.
Mitä hyötyä on laskutuspalvelusta?
Ulkoistamalla laskutuksen Uuvalle, vapautat yrityksesi aikaa ja rahaa tuottavalle toiminnalle – näin saat huomattavaa lisävauhtia kassavirtaasi. Katso yltä kattavampi listaus palvelun hyödyistä 👆
Mikä on luottotietopalvelu?
Luottotietopalvelu seuraa asiakkaittesi luottosuositusta ja kertoo kannattaako heille myydä laskulla. Tämä palvelu voidaan liittää mutkattomasti laskutuspalveluusi.
Miten Uuva Cloud-palvelu toimii?

Yksilöidyillä Uuva Cloud-tunnuksilla saat kaikki tarvitsemasi raportit, jotta pysyt ajan tasalla ja pystyt seuraamaan saataviesi tilannetta. Raportit ovat suoraan vietävissä kirjanpitoon ja tämä helpottaa kirjanpitäjän työtä.

Uuva Cloud palvelee kaiken kokoisia yrityksiä, lue lisää Uuva Cloudista täältä. 

Sopiiko laskutuspalvelunne pienelle yritykselleni?
Laskutuspalvelumme sopii kaiken kokoisille organisaatiolle, laskutusmäärästä riippumatta. Laskutuspalvelu sisältää koko laskutusprosessin laskujen tulostamisesta ja toimittamisesta aina muistutuspalveluun sekä mahdolliseen perintään asti. Kysy lisää myynniltämme!
Mitä laskutuspalvelun käyttö maksaa?

Palvelukokokonaisuuden hinta voi koostua monesta osasta ja räätälöimme mielellämme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun, joten pyydäthän tarjousta suoraan myynniltämme :)

Uuva Cloud puolestaan on valmis palvelupaketti, joka sopii sellaisenaan erityisesti pienyrittäjille. Uuva Cloudin hinnat löydät täältä!

Voimmeko auttaa?

Kaipaisitko ryhtiliikettä laskutukseen? Konsultoimme mielellämme, miten kotiutat saatavasi määräaikaan mennessä mahdollisimman suurella varmuudella. 

Jätä allaolevalle lomakkeelle yhteystietosi, niin saat sähköpostiisi lisätietolomakkeen täytettäväksi.