Skip to content

Uuva x Confetti Oy

Nimetön malli (47)

Confetti on vuonna 2006 perustettu leivonta- ja juhlatarvikkeiden maahantuoja. Confetilla on seitsemän myymälän franchise-ketju ja aktiivinen verkkotukkukauppa. Confetin kasvu on keskittynyt tukkupuoleen, joka aiheuttaa paineita myös maksutapahtumien tehokkaaseen hoitoon.

Lähtötilanne

-Uuva valikoitui perintätoimistoksemme kustannustehokkaan perintäsysteeminsä vuoksi. Aiemmin pienten viivästyslaskujen perintä oli kohtuuttoman kallista ja perinnästä saatu hyöty hyvin huono, kertoo Petri Tuomela, Confetti Oy:n perustaja.

-Läpinäkyvä perintäprosessi on selkeä ja helppo asiakkaalle. Yhteydenpito Uuvan kanssa on myös helppoa ja joustavaa, kehuu Tuomela.

Yhteydenpito Uuvan kanssa on helppoa ja joustavaa. Nyt jopa pienetkin perintä­toimeksiannot ovat kustannus­tehokkaita tehdä.

Petri Tuomela, Confetti Oy

Tulokset

-Nyt jopa pienetkin perintätoimeksiannot ovat kustannustehokkaita tehdä. Uuvan mainitseminen muistutuslaskussa on vaikuttanut positiivisesti heikommin maksavien asiakkaidemme maksukäyttäytymiseen, ja perintään siirtämistä ei enää tarvitse lykätä suurien perintäkulujen vuoksi, iloitsee Tuomela.

-Luottotappiomme ovat rajoittuneet konkurssitapauksiin, muuten kaikki perinnät on suoritettu loppuun tehokkaasti ja nopeasti.

 

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum