Skip to content

Uuva x Eeco Oy

Nimetön malli (44)

Eeco tekee helppokäyttöisiä ja myyviä verkkokauppoja eri kokoisille asiakkaille. Teemme kaikki toteutukset hyödyntäen maailman käytetyintä verkkokauppa-alustaa, WooCommercea.

Olemme keskittyneet ainoastaan verkkokauppatoteutuksiin ja tämän ansiosta pystymme tekemään myös erittäin haastavia ratkaisuja sekä integraatioita eri järjestelmiin.

Lähtötilanne

-Haasteena oli, ettei yhden tuotteemme asiakkaat maksaneet aina laskujaan.  Aiemmin laskut perittiin käytettävällä kirjanpito-ohjelmalla manuaalisesti, Matti Ikäläinen, myynti-ja markkinointijohtaja Eeco Oy:stä kertoo.

Yhteistyöllä Uuvan kanssa tavoiteltiin tehokkaampaa laskujen perintää ja saatavien kotiuttamista.

Aloitustapaamisen ja hintakeskusteluiden jälkeen sovimme toimintamalleista ja käyttäjäkoulutuksesta henkilökunnallemme.

Yhteydenpito on ollut toiminut ja koko yhteistyön starttaaminen sujui helposti.

Matti Ikäläinen, Eeco Oy

Tulokset

- Yhteistyöllä on saavutettu se mitä tavoiteltiin; laskut ovat kotiutuneet aiempaa nopeammin eikä turhia saatavia enää roiku, kertoo Ikäläinen. 

- Koen yhteydenpidon Uuvan kanssa helpoksi ja yhteistyö on sujunut mutkattomasti. 

 

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum