Skip to content

Uuva x Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Nimetön malli (41)

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy on on ympäristöhuollon ammattilainen. Yritys on perustettu vuonna 1964. Yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 2009 ja samalla yrityksen nimi Lokakuljetus Oy vaihtui Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy:ksi.

Lähtötilanne

- Uuva on kotimainen yritys ja tämä vaikutti perintäfirman valintaamme. Uuvalla on käytössään asiakasportaali, jonka kautta tilannekuva pysyy reaaliaikaisena, sanoo Kim Heino, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy:n toimitusjohtaja. 

-Asiakasportaalin kautta on helppo asioida ja viestittää perinnän tapahtumista molemmin puolin, kertoo Heino myös Uuvan vahvuuksiksi.

Uuva on kotimainen yritys ja tämä vaikutti perintäfirman valintaamme. Uuvalla on käytössään asiakasportaali, jonka kautta tilannekuva pysyy reaaliaikaisena. Asiakasportaalin kautta on helppo asioida ja viestittää perinnän tapahtumista molemmin puolin.

Kim Heino, toimitusjohtaja

Tulokset 

- Saamamme palvelu on ollut henkilökohtaista, jolloin asioiden hoito on ollut helppoa, vaivatonta aikaa säästävää. Myös asiakasportaali on helpottanut maksujen reaaliaikaista seurantaa, jolloin mahdolliset päällekkäisyydet on estetty, kertoo Heino.

-Lisäksi olemme saaneet henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa erilaisissa perintätapauksissa.

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum