Skip to content

Uuva x Merit Aktiva

Nimetön malli (45)

Merit Software Oy:n päätoimiala on ohjelmistojen kehitys ja tukkukauppa. Kehitämme ja myymme selainpohjaista Merit Aktiva kirjanpito- ja laskutusohjelmaa.

Merit Software Oy:n kirjanpito- ja laskutusohjelmalla sekä yrittäjät että kirjanpitäjät voivat laatia yrityksen kirjanpidon helposti ja nopeasti.

Lähtötilanne

- Merit Aktivan käyttäjät toivoivat ohjelmaan toimintoa, jolla saisivat haettua myyntilaskuilleen rahoituksen ja lähetettyä laskut perintään suoraan ohjelmasta, kertoo Annamari Havukainen, kirjanpito-ja ohjelmistokonsultti Merit Software Oy:ltä.

-Merit Aktivasta ei voinut aikaisemmin lähettää myyntilaskuja rahoitukseen ja perintään. Asiakas lähetti maksumuistutukset ohjelmasta ja tarvittaessa toimitti laskut perintään itse.

-Suurin osa Merit Aktivan käyttäjistä on pieniä yrityksiä ja tavoitteenamme factoring-kumppanin kanssa on auttaa näitä yrittäjiä, joilla on hitaasti maksavia asiakkaita. Pienet yritykset eivät yleensä voi odottaa maksua 30–60 päivää. Kun he voivat rahoittaa myyntilaskunsa, saavat he varat liiketoimintansa hoitamiseen heti, kertoo Havukainen.

Pienet yrittäjät saavat maksun myyntilaskuihinsa nopeammin.

Annamari Havukainen, Merit Software Oy

Tulokset

Merit Aktivasta on nyt mahdollista lähettää myyntilaskut Uuvalle ja Uuva hoitaa siten myös mahdollisen perinnän yrityksen puolesta. Pienet yrittäjät saavat maksun myyntilaskuihinsa nopeammin.

Projekti vaati muutaman tapaamisen Uuvan ja Merit Aktivan välillä, jonka jälkeen päästiin ohjelmoimaan Merit Aktivan ja Uuvan rajapintayhteys.

 

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum