Skip to content

Uuva x Omenaboksi

Nimetön malli (46)

Omenaboksi on turkulainen IT-alan yritys. Omenaboksi  suunnittelee ja toteuttaa esimerkiksi tietokantoja hyödyntäviä verkkopohjaisia ohjelmistoja. Päätuote on Varastomaisteri -liiketoimintasovellus.

Lähtötilanne

- Olimme etsineet yhteistyökumppania e-laskutuksen ja perinnän toteuttamiseen jo pidempään, mutta sopivaa ehdokasta ei ollut löytynyt. Haasteiksi osoittautuivat integraatioiden monimutkaisuus Varastomaisterin ja ehdokkaiden omien sovellusten välillä, sekä aikataulujen yhteensovittaminen, kertoo Ron Lammi, Omenaboksin omistaja.

- Aikaisemmin perintätoimet suoritettiin manuaalisesti Varastomaisterin asiakkaiden omien perintäyritysten kautta. E-laskutus hoidettiin manuaalisesti lataamalla tiedostot välittäjälle, tai lähettämällä ne paperisena/sähköpostitse eteenpäin. Tämä osoittautui ongelmalliseksi, erityisesti uudemmille asiakkaille, kun samaan aikaan jouduttiin tutustumaan useisiin eri järjestelmiin Varastomaisterin lisäksi.

- Yhteistyöllä Uuvan kanssa tavoiteltiin asiakkaiden laskutuksen ja perinnän yksinkertaistamista kertaheitolla. Tarkoituksena oli siis poistaa asiakkailta tarve laskutuksen ja perinnän ylimääräisistä välivaiheista, sekä mahdollistaa laskujen lähettäminen asiakkaalle modernisti parilla napin painalluksella.

Suosittelemme Uuvaa erityisesti yhteistyön sujuvuuden sekä ongelmatilanteiden nopeiden ratkaisujen vuoksi.

Ron Lammi, Omenaboksi

Tulokset

- Uuvan kautta saimme kaikki aikaisemmin tarvitsemamme ominaisuudet kytkettynä Varastomaisteriin Uuvan tarjoaman rajapinnan kautta.

Projekti aloitettiin keskustelemalla yrityksemme ja asiakkaidemme tarpeista. Uuvalta saimme nopeasti selkeät ratkaisuehdotukset tarpeisiimme. Kun kartoitus oli tehty, alettiin projektia työstämään Uuvan IT-puolen kanssa. Käytännössä loimme yhteydet Uuvan ja Varastomaisterin järjestelmän välille, jonka jälkeen asiakkaidemme laskutus- ja perintätoimet yksinkertaistuvat huomattavasti.

Suosittelemme Uuvaa erityisesti yhteistyön sujuvuuden sekä ongelmatilanteiden nopeiden ratkaisujen vuoksi.

 

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum