Skip to content

Uuva x Suomen Asuntoneuvoja

Nimetön malli (49)

Suomen Asuntoneuvoja ostaa tai rakennuttaa sijoitusasuntoja ja myy niitä asuntosijoittajille. Sijoittamisen tueksi Asuntoneuvoja tarjoaa myös hallinnointi-, remontointi-, ja isännöintipalveluita. 

Lähtötilanne

- Haasteena meillä oli perintätyön automatisointi suuren vuokralaskutusvolyymimme takia. Haimme tulevalta yhteistyökumppanilta helppoutta, kustannustehokuutta ja läpinäkyvyyttä, kertoo Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvojilta. 

-Uuvan ratkaisu oli ensimmäinen, joka otettiin käyttöön ja joka täytti tarpeemme. Kartoitustapaamisen ja hintakeskusteluiden jälkeen sovimme tietojen migroinnista / viemisestä Uuva Online -palveluun sekä käyttäjäkoulutuksesta henkilökunnallemme.

Tulokset

-Olemme olleet aktiivisesti mukana kehittämässä Uuva Onlinea. Uuva Onlinen kautta pyörii joka kuukausi noin 1400 laskua suorituksineen. Yhteistyömme tuloksena olemme pystyneet skaalaamaan toimintaamme ja palveluamme hallinnon ja talouden osalta. Tähän on ollut apuna uskottava perintätoiminta vuokralaisten sekä muiden asiakkaidemme suuntaan, iloitsee Finne.

-Suosittelen Uuvan palveluita, sillä heillä on erittäin hyvät ja pätevät sekä asiakaspalveluhalukkaat sekä kyvykkäät yhteyshenkilöt sekä toimiva järjestelmä

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum