Skip to content

Uuva x Talliosake

Nimetön malli (43)

Talliosake tuottaa joustavasti muunneltavia hallitiloja, joita yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät tukikohtina erilaiselle toiminnalle: liiketoimintaan, harrastuksiin ja varastointiin.

Lähtötilanne

-Toimintamme on melko kompleksista ja siinä on useita ulottuvuuksia, joka asettaa haasteen laskutus­yhteistyö­kumppanille. Meillä oli toinen kumppani, mutta toiminnan kehittyessä sekä kasvaessa ja tätä kautta saadessa uudenlaisia ulottuvuuksia sekä haasteita, tarvitsimme myös uudenlaisia työkaluja laskutuksen hoitamiseen, kertoo Maarit Helander, vuokrauspalvelu Talliosakkeen johtaja. 

-Tavoittelimme Uuvan kanssa yhteistyötä, jossa pystytään vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, sekä riittävän kattavaan raportointiin huomioiden eri osa-alueiden raportointitarpeet. Lisäksi selkeän järjestelmän, joka mahdollistaa suuremmankin kokonaisuuden sujuvan hallinnan, sanoo Helander.

-Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Uuvan järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme. Saimme perehdytyksen ja sen lisäksi olemme yhteistyössä kehittäneet järjestelmää ja raportointia tarpeitamme vastaavaksi.

Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme.

Maarit Helander, Talliosake

Tulokset

-Olemme erittäin tyytyväisiä Uuvaan ja erityisesti siihen, että heillä palvelussa asiakkuuden omistajuus ja vastuu näkyy ja tulee todeksi meille kaikkien Uuvan ihmisten toiminnassa, ei ainoastaan puheissa, kiittelee Helander.

-Järjestelmällisen prosessin vuoksi, kuitenkin inhimilliset asiat huomioiden, voimme luottaa siihen, että laskutus toimii luotettavasti. Asioiden hoito ulkopuolisen tahon toimesta säästää omaa työaikaamme, kun tiedämme Uuvan hoitavan asiaa ammattimaisesti ja luotettavasti eteenpäin.

-Kehittyvän ja kasvavan toimintamme tukena näemme tärkeänä tahdon joustaa ja tehdä myös tarpeidemme mukaisia muutoksia järjestelmään. Tämä on meille äärimmäisen tärkeä asia, mikä pitkälti takaa yhteistyömme jatkuvuuden myös tulevaisuudessa, toteaa Helander.

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum