Skip to content

Uuva x Wanha Satama Interactive Oy

Nimetön malli (48)

Wanha Satama Interactive Oy on elämyksellinen tapahtumatalo Helsingin Katajanokalla. Wanha Satama Interactive Oy tarjoaa asiakkailleen ja näiden asiakkaille elämyksiä ja elämyksellisiä kohtaamisia.

Lähtötilanne

- Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua, kertoo Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales Wanha Satama Interactivelta. 

- Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Jouni Varpelaide, Wanha Satama Interactive Oy

Tulokset 

- Startti oli helppo ja nopea. Yrittäjyys näkyi rahoittajan puolelta ymmärryksenä asiakkaan tilanteesta, kehuu Varpelaide.

Olemme erittäin tyytyväisiä Uuvaan ja erityisesti siihen, että heillä palvelussa asiakkuuden omistajuus ja vastuu näkyy ja tulee todeksi meille kaikkien Uuvan ihmisten toiminnassa, ei ainoastaan puheissa.

Voisimmeko olla avuksi myös teille?

 

Pyydä tarjous

606 163

Toimeksiantoa vuonna 2022

11,6MEUR

Liikevaihto 2022

98%

Asiakaspalvelun välitön vastausprosentti

8

Toimistokoiraa

Uuvan arvot

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Positiivisuus

Uuvalla lasi on puoliksi täynnä ja jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen asenne on henkilöstöllämme sisäänrakennettua ja sitoudumme huolehtimaan sen ylläpidosta. Varmistamme, että töihin on aina kiva tulla. Pidämme tärkeänä viestiä kohderyhmillemme siitä, että oli tilanne mikä tahansa niin aina on toivoa.

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Innovatiivisuus

Tunnemme toimialan myötä tulevan vastuumme ja hoidamme työmme pilkulleen lakien mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme ja meille tulevat yhteydenotot inhimillisyydellä, korkeaa moraalia noudattaen. Hoidamme asiat aina loppuun asti ja viestimme selkeästi. Olemme 100 % kotimainen vaihtoehto ja tällä tuemme osaltamme suomalaista yhteiskuntaa

avainlippu_tuote_palvelu1-2 1

Vastuun kantaminen

Kehitämme käytössämme olevia järjestelmiä ja sisäisiä prosessejamme jatkuvasti, sekä suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin innovaatioihin. Asioita ei sanella ylhäältä alaspäin, vaan ideointiin osallistuu koko työyhteisö. Tekninen osaaminen on kilpailuetumme, josta pidämme kiinni panostamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaan kehitystyöhön.

Instagram  Ota tilaukseen @uuva_oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, lorem ipsum  lorem ipsum  lorem ipsum