Skip to content

Tarkista henkilökohtaiset tietosi

Tarkista henkilökohtaiset tietosi

Haluatko tietää, mitä tietoja Uuvalla on sinusta?  Suhtaudumme tietoturvaan erittäin vakavasti ja jokaisella on myös oikeus tarkistaa omat henkilökohtaiset tietonsa.

Henkilötietojenne turvaamiseksi edellytämme oheisen lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Mikäli lomaketta ei täytetä kokonaisuudessaan, emme valitettavasti pysty kohdistamaan tietosuojaa koskevaa pyyntöänne rekisterissämme oleviin tietoihin.Lomakkeella pyydetään kaikkia niitä tietoja, jotka katsomme tarpeellisiksi henkilötietojenne turvaamiseksi. Täytättehän vähintään kaikki pakollisiksi merkityt kohdat.

Voitte tehdä henkilötietoja koskevan pyyntönne myös postitse osoitteeseen:

  • Uuva Oy, PL 164, 00701 Helsinki

Lomakkeella pyydetyt tiedot ovat tarpeen, jotta voimme yksilöidä pyynnönesittäjän riittävällä tavalla ja kohdistamaan tietosuojaa koskevan pyyntönne rekisterissämme oleviin tietoihin. Mikäli haluatte, että tiedot toimitetaan sähköpostitse, ilmoitattehan sähköpostiosoitteenne.

Postitse tehdyissä pyynnöissä pyydämme teitä ilmoittamaan samat tiedot, kuin rekisteritietojen tarkastuspyyntöä koskevalla lomakkeella. Mikäli haluatte vastauksensähköpostitse, ilmoitattehan sähköpostiosoitteenne pyyntönne yhteydessä. Muussa tapauksessa tiedot toimitetaan postitse.

Vastaamme kaikkiin tietosuojaa koskeviin tiedusteluihin tai pyyntöihin mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluttua tehdystä pyynnöstä.

Tarkista henkilökohtaiset tietosi täyttämällä alla oleva lomake