Skip to content

Ilahdutetaan yhdessä pikkupotilaita!

Kympin lapset

Me Uuvalla haluttiin tänä vuonna tukea Kympin Lasten toimintaa ja mikäs sen parempi syy kuin joulun aika - vaikkei hyvän tekeminen todellakaan ole riippuvainen kalenterista! 

Kympin Lapset on äärimmäisen arvokasta työtä tekevä järjestö, joka tukee Uuden lastensairaalan Taika-vuodeosastolla (entinen Osasto 10) hoidettavia, sekä hoidossa olleita lapsisyöpäpotilaita ja heidän perheitään. 

Yhteistyö on voimaa

Voidaksemme tukea Kympin Lasten toimintaa mahdollisimman isolla vaihteella, yhdistimme voimamme Teslaclub Finland:in kanssa. Organisoimme 30.11.2023 asti voimassa olevan kampanjan, jossa tavoitteena on kerätä lahjoituksina rahaa kymmeneen lasten sähkö-Teslaan ( á 559,45e).  Uuva lahjoittaa suoraan kaksi Teslaa Kympin Lasten Kuortinkartanon leirikeskukselle. 

Mikäli lahjoituksia tulee yli niihin tarvittavan summan, käytetään kaikki varat lyhentämättömänä lapsisyöpäpotilasperheiden vertaistoiminnan tukemiseen. Voit tutustua vertaistoimintaan paremmin täällä.

Autot lahjoitetaan Kympin Lasten potilasperheasuntoihin, joissa lapset saavat viettää aikaa kodinomaisessa ympäristössä sairaalahoitojen välillä. 

Lapset ovat lapsia sairainakin ja nämä menopelit herättävät suurta iloa silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Kun voimat ovat sairastamisen takia vähissä, helpottaa pieni sähköauto myös liikkumista yhdessä perheen kesken.

Osallistu keräykseen!

Voit osallistua keräykseen haluamallasi summalla ja tavalla. Voit lahjoittaa verkkopankin kautta, laskulla tai mobilepaylla. Ihan jokainen euro merkitsee.

Osallistu keräykseen tästä tai allaolevan linkin kautta, linkki ohjaa sinut Kympin Lasten sivuille lahjoituslomakkeeseen.

Kiitos tuestasi jo etukäteen❤️.

lasten tesla2